Våre tjenester

Datacity AS tilbyr løsninger rundt serverhosting, webhotell, domener, datasenter og konsulenttjenester rundt sikkerhet og drift.

Serverdrift

Elementer som overvåking, løpende oppdatering og backup er alle vitale for å sikre en stabil og brukersikker tjeneste. Tjenester som e-post, handelsløsninger, webløsninger er mer og mer sentrale for den daglig driften av mange bedrifter. Det er derfor viktig at tjenestene alltid er tilgjengelige og virker slik de skal. Ringcom drifter servere for mange bedrifter i dag.

Sikkerhet/brannvegg

Når bedriften kobler sitt nettverk mot internett er en brannvegg det viktigste forsvar. Man skal forhindre at utenforstående får tilgang til tjenester innenfor brannveggen de ikke skal ha, og at det ikke hentes ned programmer/virus som kan svekke sikkerheten.

Konsulenttjenester

Ringcom tilbyr konsulenttjenster i forbindelse med etablering og drift av moderne nettverk og løsninger tilknyttet dette. Vi kan gi råd og delta i planleggingen for å sikre effektive og stabile nettverk. Vi har deltatt i mange prosjekter rundt etablering av brannvegger, VPN, kommunikasjon, sikkerhet m.m.

Serviceavtaler/driftsavtaler/SLA

Vi tilbyr også løpende driftsavtaler som gir tilgang på kompetanse når bedriften har behov for dette. Det kan være fjernadministrasjon hvor vi kan ha tilgang til f.eks brannvegger, routere og switch'er fra vårt driftssenter, eller avtaler hvor vi møter opp hos dere basert på behov. Avtalen kan ha on-site responstid på f.eks 4 timer ved utrykning, eller 2-3 dager ved behov som ikke haster.

Nettverksovervåking/NOC

Vi benytter avansert nettverksovervåkingssoftware som måler tilgjengelighet og driftsstatus løpende. Dette er informasjon som vil være tilgjengelig for våre kunder. Vi kan også måle og overvåke utnyttelse og driftsinformasjon på kundenes nett etter ønske.

Les også om våre produkter

Ta kontakt for:

  • programmering og systemutvikling
  • utvikling og drift av applikasjoner for ios og Android.
Mer informasjon:

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Digitalia AS og våre produkter. Vi hører gjerne fra deg !